Одна велика мистецька сім’я

Ось і закінчився творчий проєкт «Родинний марафон талантів Сумщини», який відбувся у рамках обласного свята родинної творчості «Роде наш красний». Кожного дня до марафону, що об’єднав різні творчі напрями – пісню, музику, танець, художнє мистецтво – приєднувалися талановиті сім’ї та радували жителів Сумщини розмаєм родинних талантів.

Усього до проєкту долучились 52 творчі родини з різних куточків Сумської області. Кожного дня відбувалася  щира розмова про любов і долю, про найважливіше у житті кожної людини – сім’ю, родину. Безліч дописів, тисячі вподобань та поширень на сторінці Фейсбуку! Кожен відчув себе частинкою великої творчої родини Сумщини.

Ми впевнені, що родинний марафон подарував чудовий настрій! Дякуємо вам, дорогі родини, за те, що розділили найважливіше, що є в житті – радість спілкування.

Нехай місточок доброти і любові між рідними людьми ніколи не переривається. Маємо надію, що родинне свято і надалі виявлятиме таланти та заохочуватиме до участі все нові і нові родини.