«О, жінко ! Ти – Всесвіт»

Шалені овації (при повному аншлагу) супроводжували святковий концерт у Лебединському районному будинку культури, що 4 березня відбувся з нагоди вшанування Її Величності Жінки.

Усіх жінок Лебединщини з Міжнародним днем боротьби за права жінок і міжнародний мир привітали голова Лебединської районної державної адміністрації Віктор Химич і голова районної ради Василь Калита. Керівники району побажали щасливої жіночої долі, щастя, здоров’я, злагоди і добробуту та з нагоди свята відзначили почесними грамотами кращих трудівниць установ, організацій, підприємств.

Кращі колективи району дарували героїням свята свої музичні подарунки: самодіяльні артисти районного будинку культури (Марина Зініна, Сергій Касьянов, Ірина Балаба, Микола Холодяй, Світлана Маригіна, Микола Корсун, Любов Лєгун, Катерина Волкова, Валентин Масюк, Едуард Кужель), вокальні дуети, тріо, ансамблі Катеринівського, Михайлівського, Рябушківського, Боровеньківського, Великовисторопського, Будильського сільських будинків культури.

Бурхливими оплесками глядачі зустрічали дитячі вокальні ансамблі «Чудо – Чадо», «Мелодія», «Співограй» (керівник Любов Лєгун), народний ансамбль танцю «Калейдоскоп» (керівник Маргарита Осіпова), народний ансамбль бального танцю «Грація» (керівник Марія Буркотенко).

Програма святкового концерту була вишуканою за змістом і формою. Ліричні і жартівливі пісні, запальні танці, емоційні хореографічні постановки – всі номери презентувалися вперше. Затамувавши подих, глядачі насолоджувалися високою виконавською майстерністю аматорів сцени, щедро нагороджуючи кожного з них аплодисментами.

У фоє була облаштована виставка декоративно – ужиткового мистецтва гуртківців районного будинку дитячої та юнацької творчості, майстринь Людмили Стеблянко та Наталії Мельникової.

Матеріали надано відділом культури, молоді та спорту Лебединської районної державної адміністрації