Низький уклін вам, лікарі!

Напередодні Дня медичного працівника, професійного свята тих, хто присвятив себе благородній справі – турботі про життя і здоров’я людини, у Попівському сільському будинку культури-філії комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту» панувала святкова атмосфера.

Представників найгуманнішої професії вітали Попівський сільський голова Анатолій Боярчук, заступники голови Конотопської районної ради Андрій Яровий та Олексій Бойченко, керуючий справами районної ради Юрій ЦИКАЛ, помічник народного депутата України Ігоря Молотка, депутат районної ради Ольга Поліщук. Працівники медичної галузі були відзначені подяками очільника громади та грамотами народних депутатів – Ігоря Молотка, Максима Гузенка та Андрія Деркача.

З найщирішими вітаннями до своїх колег звернулася головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Лариса Ковтун. На адресу медичних працівників у відеозверненні від жителів громади лунали добрі слова вдячності, побажання міцного здоров’я, віри в майбутнє і, звичайно, успіхів у роботі.

Аматори сцени Попівського сільського будинку культури-філії, Вирівського сільського клубу-філії, учасники студії бально-спортивного танцю Carpe Diem дарували медикам кращі творчі номери.

Матеріали надані комунальним закладом «Центр культури, дозвілля та спорту» Попівської сільської ради Конотопського району