«Низький уклін Вам, лікарі!»

18 червня, напередодні Дня медичних працівників, комунальним закладом «Середино-Будський центр культури і дозвілля» було проведено святкову програму, яку адресували нашим медикам. В урочистостях з нагоди цього свята взяли участь представники влади, працівники медичної галузі, громадськість.

За традицією, на початку заходу, медиків привітав представник влади секретар Середино-Будської міської ради Олег Загорський, головний лікар Комунального Некомерційного Підприємства «Середино-Будська міська лікарня» Середино-Будської міської ради – Вікторія Муляр. Кожен із промовців бажав витримки та задоволення від роботи, а добро, яке вони роблять, щоб поверталося сторицею. Кращих представників галузі вітали та нагороджували грамотами та подяками від виконавчої влади, і від керівництва лікарні.

Під час урочистого дійства відбувся святковий концерт, який подарували артисти аматорської творчості, які доклали всіх зусиль, аби створити гарний святковий настрій усім, хто завітав на свято.

Шановні працівники охорони здоров’я! Від щирого серця бажаємо вам, щоб у вашому житті було більше щастя і радості, світлих перспектив, міцного імунітету від хвороб і конфліктів. Щоб вас ніколи не підводило власне здоров’я. Бажаємо бути завжди переможцями у боротьбі за життя і здоров’я людини.

Матеріали надано Комунальним закладом «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради