Новий рік спішить до хати

Напередодні Нового року у 22 сільських закладах культури на Лебединщині відбулися яскраві святкові програми для дітей і дорослих за участі місцевих колективів аматорської творчості.

Новорічною концертною програмою аматори вітали жителів сіл Першотравневе та Михайлівка. До уваги глядачів зі сцени лунали пісні та віршовані поздоровлення у виконанні солістів, дуетів, тріо, жіночого і дитячого вокальних ансамблів «Чарівниці» та «Соловейко», Софії Юркової та Юлії Волкової. Бурхливими оплесками глядачі зустрічали на сцені учасників хореографічного гуртка «Мрія» зі своїми таночками, а також гостей свята, вокалістів Бишкінського сільського будинку культури Валентина Масюка та Едуарда Кужеля. Малеча читала новорічні віршики для Діда Мороза та Снігуроньки, а дорослі розважилися у веселих конкурсах. З новорічним привітанням до глядачів звернулися директор ТДВ «Племзавод «Михайлівка» Микола Зеленський та сільський голова Володимир Білик, які побажали всім міцного здоров’я, щастя,здійснення всіх заповітних мрій, а також подякували аматорам сцени за змістовний цікавий концерт та створений чудовий новорічний настрій.

30 грудня Новий рік святкувала Московськобобрицька громада. Аматори сцени доклади чималих зусиль, щоб новорічний вечір був дуже яскравим та незабутнім. Свято розпочалось піснею «Біла зима». Дитячі колективи «Фантазія» та «Фаворит» подарували глядачам запальні танці, а колоритні жіночки із гурту «Бобричаночка» виконали цілу низку веселих пісень. Багато сміху викликала сценка у виконанні учасників драматичного гуртка. Не обійшлося і без головних новорічних героїв – Діда Мороза і Снігуроньки, які у передноворічні хвилини побажали всім присутнім дорослого оптимізму і дитячої віри в те, що з боєм курантів все склалося на добре.

Матеріали надано відділом культури і туризму Лебединської районної державної адміністрації