«Новорічний вернісаж» для буринських дітлахів

У Буринському районному будинку культури відбулася розважальна програма для дітей «Новорічний вернісаж». Веселу історію про те, як будуть себе презентувати у новому році різні казкові персонажі розповіли дітлахам учасники дитячого драматичного колективу «Карусель» районного будинку культури (керівник Валентина Борщенко).

Сперечаючись, вони таки дійшли згоди, що в новому році краще сміятися, ніж плакати, краще спілкуватися з друзями, аніж принишкнути в лісових хащах наодинці із заздрістю, і взагалі – краще всім, коли казки закінчуються добре.

Свято відбулося біля новорічної ялинки, яка завітала до районного будинку культури завдяки допомозі Буринської міської ради, яку очолює Віктор Ладуха.

Вернісаж доповнювали пісні у виконанні юних співачок, запальні хореографічні замальовки від учасників зразкового аматорського ансамблю танцю «Перлина» районного будинку культури (керівник – Олена Ларінцева).

На додачу до чарівного дійства ведуча Наталія Сомова ще й запрошувала дітлахів до хороводів навколо ялинки, веселих танців і цікавих ігор. Малеча хизувалася своїми вишуканими маскарадними костюмами та читала казковим героям новорічні і різдвяні вірші, за що отримувала солодкі подарунки.

Смаколики для глядачів та учасників дійства були придбані за фінансової підтримки відділу культури і туризму Буринської районної державної адміністрації (начальник Микола Дишковець) та сектору з питань молоді та спорту Буринської районної державної адміністрації (завідувач Олексій Яровий).

Матеріали надано Буринським районним будинком культури