Новорічно-різдвяні вітання від Лебединського керівництва

28 грудня у Лебединській районній державній адміністрації відбулися новорічно-різдвяні вітання на адресу трудових колективів, установ, організацій та служб району.

З вітальними словами до всіх присутніх звернулись голова Лебединської районної державної адміністрації Віктор Химич, голова районної ради Василь Калита, які  підсумували досягнення, здобутки району за 2019 рік та побажали співвітчизникам у новому році миру, злагоди, радості, здійснення надій, планів, сподівань. Щирі побажання висловили і голови Рябушківської, Василівської, Катеринівської, Михайлівської, Ворожбянської, Велико-Висторопської, Московсько-Бобрицької, Штепівської та Будильської сільських рад.

Святкова програма була насичена веселими новорічними та різдвяними піснями у виконанні кращих колективів аматорської творчості  сіл та району. До вподоби глядачу стали виступи наймолодших учасників заходу вокального та хореографічного гуртків районного будинку культури. Артисти зігріли теплом та радістю всіх присутніх та подарували святковий новорічний настрій.

Матеріали надано відділом культури і туризму Лебединської районної державної адміністрації