Новорічні прикраси – провісники свята

Чи можна створити новорічне диво власноруч? Звичайно ж – власна фантазія, ретельна підготовка, творчість та трохи новорічних чарів здатні об’єднати юні серця у процесі створення унікальних святкових іграшок.

Саме виготовленню оригінальних ялинкових прикрас був присвячений майстер-клас для дітей 2-х класів Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13, підготовлений та проведений фахівцями Сумського обласного науково-методичного центру культури і мистецтв Людмилою Юхтою та Людмилою Ковтун. Для його втілення та для перегляду тематичної виставки «Дивосвіт новорічних свят» одна із залів Комунального закладу Сумської обласної ради «Сумський обласний краєзнавчий музей» гостинно відчинила двері для зовсім юних відвідувачів, де майже годину лунали дитячі голоси від захвату та очікування дива. Найкращим подарунком для дітей напередодні новорічних свят стали власноруч створені прикраси «Диво-олені» з природніх матеріалів.