Новорічні онлайн вітання від колективу Роменського МБК

Підходять до завершення новорічні свята… За вікном сніжно, і в душі – сподівання на краще! Не дивлячись на всі негаразди, у всіх нас залишається віра, що все скоро зміниться. Хоч ми вже і навчилися пристосовуватися до нових умов, але все одно чекаємо, що наше звичне життя невдовзі повернеться.

Не дивлячись на усі карантинні вимоги, люди хочуть відчути свято. А задача працівників культури – це свято дарувати. За неможливості зустрітися наживо, творчий колектив Роменського міського Будинку культури підготував нові концертні номери. Щоб, хоч і не в традиційному форматі, але від усього серця привітати мешканців міста.

Тож, кожне свято із зимового циклу не залишилось без приємного музичного дарунку – відео вокальних та хореографічних номерів з’являлися протягом майже місяця в групі Будинку культури соціальної мережі Facebook.

Щоб глядачам простіше було знайти усі номери новорічного онлайн концерту, в кожному окремому дописі використаний спільний хештег #РМБК_2021_НРвітання

Переглянути новорічної відео вітань можна за посиланням https://www.facebook.com/hashtag/рмбк_2021_нрвітання?__gid__=1001453623259908

Матеріали надано Роменським міським Будинком культури