«Новорічні дива»

26 грудня в Сумському обласному академічному театрі драми та музичної комедії ім. М.С. Щепкіна за ініціативи Сумської обласної державної адміністрації відбулося традиційне новорічно-різдвяне свято. Незважаючи на примхи погоди, малеча з усіх куточків Сумщини отримала величезне задоволення і заряд справжнього святкового настрою.

У дивовижній новорічній країні дитячих мрій гостей зустрічали казкові Фьоки, ляльки Лол та велика Панда, які запрошували малечу до новорічних фотозон, на майстер-класи від фахівців Сумського обласного науково-методичного центру культури і мистецтв ««Зірка-оберіг», «Новорічна іграшка з мішковини», «Новорічні витинанки на ялинку» і «Різдвяні янголи», а партнери проекту, солодкі феї від кондитерської «Капучіно», провели майстер-класи з розпису новорічних пряників. Незвичайний світ робототехніки малечі відкривали фахівці освітньої платформи розвитку дітей «E-school».

У фойє другого поверху театру, біля красуні ялинки, усі бажаючі змогли взяти участь у розважально-ігровій програмі та насолодитися виступами прекрасних дитячих колективів – вокального ансамблю «SoloWay» народної аматорської студії естрадного вокалу Сумського обласного науково-методичного центру культури і мистецтв (керівник– Марина Велітченко), народного вокального ансамблю «Трулялята» Сумського міського палацу дітей та юнацтва (керівник – Олена Сай), зразкового ансамблю бального танцю «Swey’чики» Сумського національного аграрного університету (керівники – Ксенія Блюмська-Данько та Юрій Сергєєв).

З нетерпінням діти чекали на Снігуроньку і Діда Мороза, щоб разом засвітити чарівні вогники на ялинці, загадати бажання і весело пограти.

Продовженням чудового свята стала вистава «Чарівник країни ОЗ», створена артистами Сумського обласного академічного театру драми та музичної комедії ім. М.С. Щепкіна (режисер – Роман Козак).

Яскраве свято сповнило дитячі серця радістю і незабутніми емоціями.