Нові перемоги Соломійки

Наймолодша учасниця театрального колективу «Асорті» Соломія Савченко (керівник Світлана Корнієнко) комунального закладу «Охтирський міський центр культури і дозвілля» розпочала цей рік новими творчими перемогами. Вона стала лауреатом IХ Міжнародного багатожанрового дистанційного фестивалю-конкурсу мистецтв «Golden Fest» в Переяславі, Міжнародного фестивалю «Starfall of Talents» (Київ-Рига-Прага), V Дистанційного Міжнародного фестивалю-конкурсу «Україна єднає світ» (м. Київ). А щойно стали відомі результати Міжнародного онлайн-конкурсу «Golden Talents of Madrid 2021», який проходив в Іспанії. В ньому взяли участь 1200 дітей з 11 країн світу, серед яких наша Соломійка отримавши диплом лауреата І ступеня та грант на поїздку до Мадриду на фінальні заходи конкурсу.

Бажаємо Соломійці здоров’я, бадьорого настрою, нових цікавих творів і надалі гідно представляти наше місто на Міжнародних конкурсах.

Матеріали надано комунальним закладом «Охтирський міський центр культури і дозвілля»