Немає великого міста без маленького села

21 листопада в Україні відзначають День сільських трудівників. Все міняється в цьому світі, уряди змінюються, політичні зірки сходять і гаснуть, укрупнюються і ростуть міста. А сільська праця, як і раніше, необхідна всім і кожному. Плодами праці сільських жителів користується кожна людина в усьому світі. Селяни – це віддані своїй справі люди, які, не зважаючи на всі примхи сьогодення, живуть, працюють та годують людство.

Колектив комунального закладу «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради вітає усіх працівників сільського господарства, та дякує їм за ту нелегку працю. На їхню честь було створено відеоролик, де своє музичне вітання надіслав народний аматорський вокальний жіночий ансамбль «Поліські зорі» комунального закладу «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради, у виконанні якого прозвучала пісня «Букет моїх пісень» (І. Лончина). Відео, яке розміщене на сторінці facebook, можна переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/rbk.sbuda/

Матеріали надано комунальним закладом «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради