Неймовірні перемоги «Крошок» у Болгарії

Такими можуть бути лише вони – надзвичайні діти надзвичайного викладача! Наші талановиті охтирчани – зразковий аматорський вокальний ансамбль «Крошки» під керівництвом Лариси Крошки – повернулись з неймовірного міжнародного європейського фестивалю EUROPEAN KITEN AWARDS, який проходив у місті Кітен (Болгарія) та привезли зорепад нагород!

Спершу був Конкурс візитівок, де конкурсанти представляли свої колективи та своє місто. За результатами оцінок зіркового журі, до складу якого увійшли: телеведуча, актриса театру та кіно Лілія Ребрик, танцівник, переможець проекту «Танці з зірками» Андрій Дикий, співак, переможець «Голосу країни 11» Сергій  Лазановський та організатор фестивалю Рашель Кухтіноі наші «Крошки»  отримали найвищу нагороду – ГРАН ПРІ. І це тільки початок…..

Діти на найвищому рівні представили на конкурсі Охтирський міський центр культури і дозвілля «Кнежа» та здобули такі почесні й бажані нагороди:

Зразковий аматорський вокальний ансамбль «Крошки» (молодша група) –ГРАН ПРІ та лауреат 1-ї премії;

Вокальний ансамбль «Конфеті» – лауреат двох 1-х премій;

Дует Олександр Бабенко та Даяна Галай, вокальна студія «Крошки», наші найменші учасники, у номінації «Дебют» отримали дві 2-х премії.

У рамках фестивалю проходив і конкурс краси. Головну нагороду «Місс Кітен – 2021» виборола Тетяна Коміссаровська!  Наші діти не тільки найталановитіші, а ще й найкрасивіші!

Ви неймовірні! Старанність і працелюбність є запорукою великих перемог! Так тримати! Пишаємось і сердечно вітаємо наших найталановитіших Ви – гордість міста Охтирка!

Інформація надана комунальним закладом «Охтирський міський центр культури і дозвілля» Кнєжа»