Наші видання

Основи законодавства України про культуру (видання друге) – збірник законодавчих та нормативно-правових документів, що регулюють діяльність клубних закладів, аматорських колективів та представників різних секторів креативної економіки у сучасному світі. Офіційні документи подано у редакції станом на 01 квітня 2020 року.

Це інформаційне видання стане у нагоді керівникам закладів культури, фахівцям відповідних підрозділів з питань культури органів місцевого самоврядування, студентам навчальних закладів та всім, кого цікавить культурна політика України та питання її правового регулювання.

Завантажити

З метою кращого розуміння значення специфічної лексики – комп’ютерного сленгу Сумський обласний науково-методичний центр культури і мистецтв пропонує вам ознайомитися з матеріалами інформаційно-пізнавального видання «Словник INTERNET-СЛЕНГУ». Перелік найбільш уживаних термінів доповнений цікавинками та висловами відомих людей, інформацією про Інтернет-залежність та шляхи  її подолання. Завантажити

До цього номеру щоквартального журналу «Джерела творчості» увійшли матеріали про перебування Т.Г. Шевченка на Сумщині, поетичні твори поетів-земляків та сценарії, присвячені відзначенню 206-річчя від дня народження Великого Кобзаря. Вони стануть у нагоді клубним працівникам для повного або епізодичного використання під час підготовки та проведення творчих заходів.
Завантажити