«НАШ ДЕНЬ!»

«Мій,твій, НАШ ДЕНЬ!»

27 червня на Кролевеччині в міському парку святкували День Молоді. В програмі свята були представлені: атракціони, фотозони, показові виступи велосипедистів – переможців районних змагань «Безпечне колесо», зустрічі з випускниками громади та учасницями конкурсу «Кролевецька красуня – 2021». Концертна програма була насичена яскравими виступами кращих виконавців громади.

Хедлайнером свята був мега харизматичний співаючий ведучий, який заряджав кролевчан позитивною енергетикою та давав установку на радість, веселощі та бадьорість. На хвилі мажорного настрою вибуховий концерт трансформувався в запальну святкову дискотеку.

Молодість торжествувала на нашому святі – неповторна пора у житті кожної людини. Грандіозне дійство, яке відбувалося на сцені було сповнене романтики, драйву та приємних відкриттів.

Ми бажаємо всім потужних, молодіжних, оптимістичних поглядів у майбутнє! Щоб джерело життєвих ресурсів не міліло, постійної включеності в швидкоплинні процеси життя та нестримних поривів у русі до піднесеного та прекрасного!

Матеріали надано відділом культури і туризму  Кролевецької міської ради