«Нам є що захищати»

До Дня Збройних Сил України для військових Лебединського військового комісаріату та військової частини, що дислокується у Лебединському районі, відбулися урочистості та святковий концерт.

Привітали, подякували військовим за службу в ім’я народу України, побажали міцного здоров’я і мирного неба голова районної державної адміністрації Віктор Химич, тимчасово виконуючий обов’язки голови районної ради Світлана Горошко, міський голова Олександр Бакликов.

«За військову професійну майстерність, віддану працю, спрямовану на зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки держави, старанність і сумлінне виконання визначених завдань» кращих військовослужбовців відзначили почесними грамотами районної державної адміністрації, районної та міської ради. Нагороди за волонтерську діяльність від районної влади отримали також районна Спілка жінок і відділ освіти районної державної адміністрації.

Усіх військовослужбовців особового складу привітали Лебединський військовий комісар Роман Перекрестов та командир 2 реактивного дивізіону 27 Сумської реактивної артилерійської бригади Олександр Олійник. Заступник командира дивізіону Костянтин Давиденко оголосив Наказ командування про відзначення нагородами членів особового складу і присвоєння чергових звань.

Святкову концертну програму підготували артисти районного будинку культури. До уваги глядачів лунали пісні у виконанні народних аматорських вокальних ансамблів «Лебедія», «Оксамитові зорі», чоловічого та жіночих ансамблів, тріо, дуетів і кращих солістів, а також найменших учасників сольного співу – тріо «Конфеті» та ансамбль «Чудо-Чадо». Доповнили концертну програму студенти Вищого професійного училища лісового господарства.

Матеріали надано відділом культури і туризму Лебединської районної державної адміністрації