На срібних крилах «Фламінго»

Прекрасною весняною порою в Кролевецькому районному будинку культури відбувся святковий концерт до 25-річного ювілею народного аматорського ансамблю танцю «Фламінго». Творчий шлях прекрасного хореографічного колективу почався, коли 25 років тому юна випускниця Сумського училища культури Тетяна Бендюк повернулася в рідне місто з дипломом хореографа і палкою мрією. А мріяла вона навчити танцювати якомога більше дітей. Спочатку це був просто танцювальний гурток, який згодом виріс у народний аматорський ансамбль танцю. На сьогодні «Фламінго» складається з п’яти різновікових груп учасників, найменшому з яких ще немає й 4-х років, а найстаршій випускниці майже 17.

Зараз у ансамблі займається сотня дітей. Загалом, за ці роки у народному аматорському ансамблі танцю має більше двох тисяч вихованців. І кожному з них діставалася частинка серця, уваги, професійної майстерності від викладача.

Концертна програма, присвячена ювілею «Фламінго», була дуже насиченою, цікавою, яскравою: осяйні барви, неповторна динамічна хореографія, чарівна музика, а ще – посмішки, тепло і безмежжя емоцій радості та добра.

Матеріали надано Кролевецьким районним будинком культури