На Кролевеччині вітали працівників культури та майстрів народного мистецтва!

9 листопада – Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. В цей день відзначається вагомий внесок працівників творчих професій у відродження нашої культури, мови, проведення культурно-просвітницької діяльності. Завдяки справжнім майстрам вдалося зберегти українську самобутність та культурні традиції.

Родину кращих працівників культури та майстрів народного мистецтва Кролевеччини зі святом вітали й відзначали Кролевецький міський голова Віктор Лехман, керівник галузі – начальник відділу культури та туризму – Ігор Гуменюк та директор центру культури Кролевецької міської ради Олександр Красуля. До привітань долучилися завідувачі філій – Центру культури та активні й креативні культпрацівники Кролевецької міської ради.

Присутні переглянули неформальне відео-вітання, створене безпосередньо до цього дня. Святковий день особливий став ще й тим, що відбулось урочисте відкриття оновленого хореографічного класу, де проводяться репетиції народного аматорського ансамблю танцю «Фламінго» (керівник Тетяна Бендюк).

Головний месседж культурян: віра в краще майбутнє та насичення сьогодення яскравими барвами, адже наш український народ саме тим і славний, що попри всі негаразди, хвороби та випробування ніколи не втрачав віру в краще – йшов вперед і з піснею.

Матеріали надано Центром культури Кролевецької міської ради