Ми віримо в майбутнє твоє, Україно!

Двадцять чотири роки тому, 28 червня 1996 року, збулася багатовікова мрія українського народу – прийняття Конституції, що стало закономірною і важливою віхою в історичному розвитку нашої країни.

У цей день 2020 року відбулася трансляція дистанційного тематичного заходу «Ми віримо в майбутнє твоє, Україно!», присвяченого Дню Конституції України, який підготували працівники та аматори Великописарівського районного будинку культури. Привітання з нагоди свята, у тому числі і від голови районної державної адміністрації Сергія Думчикова, перемежовувалися з поезією та хоровими й сольними патріотичними піснями. У заході взяли участь солісти районного будинку культури, народний аматорський вокальний ансамбль «Зорецвіт», дитячі колективи.

Отже, любімо свою землю, шануємо себе і свою гідність, вивчаймо сласні закони й дотримуймося їх, і лише тоді ми здобудемо повагу інших народів! Переглянути тематичний захід можна за наступними посиланнями: https://www.youtube.com/watch?v=imJixe47MeU

Матеріали надано Великописарівським районним будинком культури