«Ми – України діти!»

Щороку, в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сім’я і дитина – це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру. Діти – це наше майбутнє, а значить майбутнє нашої держави.

У перший день червня на центральній площі селища Велика Писарівка відбулася низка заходів, приурочені дітям «Ми – України діти!», на які запросили дітей з усієї громади. День розпочався з радісних дитячих усмішок через гарні враження від участі в грі-квесті, вікторинах, конкурсах, спортивних змаганнях, аквагриму, малюнках на асфальті.

Свято прикрасила концертна програма, на якій виступили дитячі танцювальні, вокальні та цирковий колективи закладів культури та освіти Великописарівської селищної ради. Зі сцени прозвучали вітання голови селищної ради Людмили Бірюкової та директора товариства з обмеженою відповідальністю агрофірми «Мрія» Миколи Бантова.

Прекрасним доповненням до свята став конкурс дитячих візочків. Креативні і яскраві образи дивували глядачів фантазією щасливих батьків та малечі. По закінченню заходу відбулася святкова дискотека, ведучими якої стали улюблені герої із мультфільму «Буратіно», від яких кожна дитина отримали солодощі.

Організатори та жителі громади дякують спонсорам заходу: благодійному Фонду «Разом з КЕРНЕЛ»; Великописарівському молокозаводу під керівництвом директора Валентина Шеховцова; товариству з обмеженою відповідальністю «Україна» (директор Сергій Шайдовський); товариству з обмеженою відповідальністю агрофірма «Мрія» (директор Микола Бантов); приватному підприємцю Олександру Сядру.

Матеріали надано КЗ ЦКП «Великописарівський будинок культури» Великописарівської селищної ради