«Музика рідного дому»

В рамках святкування Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України Комунальним закладом «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради були заплановані та проведені святкові заходи.

23 серпня на центральній площі міста відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапору України «України моєї жовто-синя блакить». На площі біля фонтану відбулася дитяча святкова концертна програма «Нехай у кожної дитини живе любов до України».

Наступного дня у місті відбувся святковий концерт, присвячений 30-й річниці Незалежності України «Музика рідного дому». На свято були запрошені гості: народний аматорський колектив «Вербиченька» комунального закладу «Зноб-Новгородського Центру культури і дозвілля» Зноб-Новгородської селищної ради, народний фольклорно-етнографічний колектив «Деснянка» Очкінського сільського будинку культури-філія, а також гості із смт Дружба – Олександр Малай, Тетяна Швець та квартет «Мелодія серця». Радісними оплесками глядачі зустрічали солістів та вокальні колективи Середино-Будської громади. А завершив концертну програму народний аматорський вокальний жіночий ансамбль «Поліські зорі» Комунального закладу «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради. Концертна програма була дуже цікавою, різноманітною, насиченою, яка сподобалася мешканцям та гостям нашого міста.

Під час концертної програми проходила вікторина, а за знання історії України глядачі отримували пам’ятні призи. Була організована і виставка народних умільців. Всі бажаючі мали змогу зробити фото на пам’ять біля чудово оформленої фото-зони.

Вечір закінчився приємними враженнями та святковою дискотекою для молоді.

Матеріали надано Комунальним закладом «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради