Молоді таланти вітали місто з днем народження

14 серпня жителі Бурині святкували День міста. З самого ранку і до пізнього вечора містяни та гості мали змогу розважатися на атракціонах, дитячих і спортивних майданчиках, відвідати концерти, виставки, провести весело час на ще багатьох локаціях.

Сцена міського Павловського парку запросила на концерт молодих виконавців, який з нагоди Дня міста підготували Буринський будинок культури спільно з молодими талантами Буринщини.

Творчі вітання місту і глядачам надсилали учасниці зразкового аматорського ансамблю «Шкільні роки» Буринського будинку культури  (керівники Наталія Сомова та Світлана Головко) і зовсім юні дарування – танцювальний колектив групи «Сонячні промінчики» Буринського закладу дошкільної освіти № 2 «Джерельце» (керівник Катерина Чередник), солістки міської сцени Наталія Ганькіна, Яна Глова, Настуся Довгоп’ят, Настуня Кулик, Софійка Федоненко, Даша Грома, Настуся Устинова та Христина Дерев’янченко у супроводі зразкового аматорського ансамблю танцю «Перлина» Буринського будинку культури  (керівник Олена Ларінцева). Гарний настрій дарували присутнім також і гості міста – солістки Успенського сільського будинку культури Оля Бруслик, Софійка Бугара та Катруся Рєзнікова, а ще танцювальний колектив Клепалівського сільського будинку культури.

За творчі успіхи учасники концертного дійства отримали навзаєм від міста, за сприяння управління освіти, молоді, спорту, культури та туризму Буринської міської ради (начальник Віктор Домашенко), солодкі подарунки.

Матеріали надано комунальним закладом Буринської міської ради «Буринський будинок культури»