«Молюсь за тебе, Україно!»

Наш головний оберіг демократії та державності, гарант прав і свобод кожного українця утверджує головні цінності – життя людини, честь та гідність, її здоров’я, свободу слова та віросповідання. Але кожен з нас має щиро поважати наш Головний Закон, відповідально користуватися своїми правами, не порушуючи прав інших!

27 червня на центральній площі селища Велика Писарівка відбулися урочистості та святковий концерт «Молюсь за тебе, Україно», з нагоди святкування 25-ї річниці Дня Конституції України та Дня молоді. З вітальним словом до жителів селища та гостей звернулася Великописарівський селищний голова Людмила Бірюкова, яка наголосила, що Україна вірить в свою талановиту і працелюбну українську молодь, яка матиме гідне життя і світлу долю. Конституція України охороняє її інтереси, їх право на освіту і гармонійний розквіт життя. Молодь – це майбутнє держави.

За активну життєву позицію, сумлінну працю, відповідальність щодо виконання своїх обов’язків з нагоди Дня Конституції України та Дня молоді, Людмила Олександрівна нагородила грамотами і відзначила подяками молодь працівників Великописарівської громади.

З метою популяризації здорового способу життя та національно-патріотичного виховання молоді вулицями селища проведено велопробіг, а на березі річки Ворскла відбулися змагання з пляжного волейболу, перетягування канату, гирьові вправи, турнір з армреслінгу та катання на байдарках. Яскравим став показовий виступ борців відділення дзюдо дитячої юнацької спортивної школи Великописарівської селищної ради та флешмоб від будинку дитячої та юнацької творчості.

У святковому концерті взяли участь солісти та аматори сцени КЗ ЦКП «Великописарівський будинок культури» та його філій.

По закінченню заходу відбулась святкова дискотека для молоді.

Матеріали надано КЗ ЦКП «Великописарівський будинок культури» Великописарівської селищної ради Охтирського району С

умської області