Майстер-класи

Нет описания фото.
Напередодні зимових свят багато людей створюють подарунки для своїх рідних та друзів власноруч. Відсьогодні Центр культури розпочинає показ серії майстер-класів у рамках творчого проєкту «Майстерня новорічно-різдвяних сувенірів» від найкращих майстрів Сумщини. Наразі пропонуємо майстер-клас «Розпис новорічної кульки «Диво-іграшка» від майстрині з декоративного розпису Ярослави Мудрової.

Возможно, это изображение (1 человек и верхняя одежда)
Створити чудовий настрій напередодні свят допоможуть унікальні іграшки ручної роботи. Красиво та оригінально. Центр культури продовжує серію майстер-класів у рамках творчого проєкту «Майстерня новорічно-різдвяних сувенірів». Пропонуємо майстер-клас «Виготовлення ялинкової прикраси з фетру «Чарівний чобіток» від майстрині Людмили Ковтун.

Нет описания фото.
До Нового 2021 року залишилося вже трохи часу. Готуючись до зимових свят, хочеться порадувати своїх рідних, близьких та друзів сюрпризами. Центр культури продовжує показ серії майстер-класів у рамках творчого проєкту «Майстерня новорічно-різдвяних сувенірів». Іграшка на ялинку у техніці декупаж від майстрині Анни Гаранжі стане гарним подарунком.

Нет описания фото.
У повітрі вже відчувається особлива атмосфера довгоочікуваних зимових свят. Центр культури продовжує показ серії майстер-класів творчого проєкту «Майстерня новорічно-різдвяних сувенірів». Хай наші ідеї подарують радість та бадьорість духу кожному, хто буде власноруч виготовляти мотанку «Коза-Дереза». Майстер-клас представляє майстриня Ірина Дмитренко.

Нет описания фото.
Творчий проєкт «Майстерня новорічно-різдвяних сувенірів» Центру культури, продовжуючи показ серії майстер-класів, представляє влучний подарунок «Символ 2021 року» від майстра Сергія Смоленського. Радості кожній родині! Нехай прийдешній Рік Бика буде добрим до людей!

Возможно, это изображение (верхняя одежда)
Центр культури продовжує показ серії майстер-класів у рамках творчого проєкту «Майстерня новорічно-різдвяних сувенірів» від найкращих майстрів Сумщини. Готуємося до свят!!! Представляемо майстер-клас «Виготовлення новорічної серветки «Святкова», виконаної у техніці вибійка, від майстрині народного мистецтва України Любові Ярцової.

Нет описания фото.
Створюємо святковий настрій за допомогою майстер-класу «Виготовлення новорічного сувеніру «Символ року – 2021» у техніці кераміка від майстрині Марини Базіної.

Возможно, это изображение (верхняя одежда)
Подарунки, створені власноруч, не тільки прикрашають домівки, а й дарують атмосферу свята. Центр культури, продовжуючи показ серії майстер-класів у рамках творчого проєкту «Майстерня новорічно-різдвяних сувенірів», пропонує майстер-клас «Виготовлення авторської ляльки-мотанки «Коляда» від майстрині народного мистецтва України Олени Ракітіної.