Лебединщина вітає переможців

15 лютого у місті Суми відбувся Міжнародний конкурс «Сузір’я – Gold Europe». Від Лебединщини часть у ньому взяли дитячий вокальний ансамбль «Співограй», учасники гуртка сольного співу Лебединського будинку культури (керівник Любов Лєгун), а також народний аматорський ансамбль танцю «Калейдоскоп» Лебединського районного будинку культури (керівник Маргарита Осіпова).

У номінації «Естрадний вокал» (вікова категорія 12-14 років) було представлено чотири вокальні композиції та зайняті призові місця: солістка Софія Твердунова – диплом лауреата І ступеня; солістка Анна Чернявська – диплом лауреата ІІ ступеня; солістка Анжела Муміджанова – диплом лауреата ІІ ступеня; вокальний ансамбль «Співограй» – диплом лауреата ІІ ступеня.

У номінації «Дебют» (вільна танцювальна категорія) діти брали участь вперше, але здобули перемогу і отримали диплом лауреата І ступеня.

Переможці отримали дипломи, медалі, а також неймовірні враження та багато позитивних емоцій.

Взаємну вдячність за роботу, допомогу та підтримку висловили одне одному: керівники дитячих колективів і солістів – батькам дітей, батьки – керівникам.

Інформацію надано відділом культури, молоді та спорту Лебединської районної державної адміністрації