Лебединщина відзначила День Конституції України та День молоді

28 червня відзначається державне свято – День Конституції України. Найвищий закон утверджує багатовікове прагнення українського народу до незалежності і власної держави. Прийняття Конституції України є закономірною і важливою віхою в історичному розвитку країни.

Напередодні свята біля Лебединського районного будинку культури відбулось підняття Державного Прапору України, а також покладання квітів до погруддя Т.Г. Шевченка. У заході взяли участь тимчасово виконуючий обов’язки голови районної державної адміністрації Оксана Лихина, заступник голови районної ради Світлана Горошко, а також працівники відділу культури, молоді та спорту Лебединської районної державної адміністрації. З нагоди Дня Конституції України та Дня молоді для всіх жителів та гостей міста біля районного будинку культури лунали привітання та тематичні пісні у аудіозапису про рідний край, багату щедру Батьківщину, привітний український народ,  молодість та прекрасне почуття – кохання від творчих колективів та окремих виконавців.

До Дня Конституції України у Василівському сільському будинку культури для учасників аматорської творчості проведено інформаційну хвилинку, а у Червленівському сільському клубі до Дня молоді відбулася святкова дискотека.

Матеріали надано відділом культури, молоді та спорту Лебединської районної державної адміністрації