Культурно-мистецька акція  «Тобі, Україно, наш пісенний вінок» продовжує крокувати селами Попівської громади

Культурно-мистецька акція «Тобі, Україно, наш пісенний вінок» продовжує крокувати селами Попівської громади

Аматори сцени Попівського сільського будинку культури-філії КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» зробили свій творчий подарунок – святковий концерт, жителям сіл Великий Самбір та Дептівка, а учасники аматорської творчості Кузьківського сільського будинку культури-філії у селі Юрівка презентували глядачам неповторні музичні композиції.

Гучними оплесками та щирими емоціями зустріли жителі сіл учасників аматорської творчості.

Депутати та старости населених пунктів висловили слова вдячності за чудовий концерт та святкову атмосферу, а виконавці, в свою чергу, додали гарного настрою та наповнили енергією та позитивом передсвяткові дні у населених пунктах Попівської громади!

Захід присвячено 30-й річниці незалежності України.

Матеріали надано Комунальним закладом «Центр культури, дозвілля та спорту» Попівської сільської ради Конотопського району Сумської області