Круговерть новорічної ночі

У першу ніч нового 2020 року, слідуючи добрій традиції, працівники Буринського районного будинку культури запросили буринчан та гостей міста на розважальну святкову програму «Ніч приємних сюрпризів». Усі, хто прийшов на свято, упродовж трьохгодинного дійства весело відпочивали – танцювали, брали участь у конкурсах та розвагах, водили запальні хороводи навколо ялинки. Найактивніші учасники конкурсів, а це – кращі танцюристи, романтично налаштовані пари у маскарадних костюмах, найвеселіші компанії отримували подарунки. І все це відбувалося біля лісової красуні-ялинки, яку до свята люб’язно надала Буринська міська рада (голова Віктор Ладуха). Подарунки забезпечили відділ культури і туризму Буринської районної державної адміністрації (начальник Микола Дишковець) та сектор з питань молоді та спорту Буринської районної державної адміністрації (завідуючий Олексій Яровий).

І, хоча, погода лише натякала на зиму, але це в жодному разі не завадило присутнім отримати від новорічної ночі гарний настрій та різноманітні приємні сюрпризи.

Матеріали надано Буринським районним будинком культури