Кролевецькій дитячій школі мистецтв – 60!

На головній сцені Кролевецької об’єднаної територіальної громади 28 травня відбулося яскраве дійство – ювілей Кролевецької дитячої школи мистецтв та випуск 2021 року! 60 років – це ціла історія, ціла епоха! За цей час змінилося не одне покоління як викладачів, так і дітей. Колектив школи і досі шанує та оберігає традиції, які були започатковані в закладі ще на початку його становлення, а це любов до дітей, до своєї роботи, до мистецтва! Школа мистецтв у місті є своєрідним культурно-мистецьким епіцентром для творчого розвитку дітей, виховання і навчання талановитої молоді.

На урочистий вечір талантів завітали шанувальники дитячої творчості. Було багато подарунків, квітів, теплих слів від щирого серця, бурхливих оплесків.

Організатори висловлюють подяку всьому депутатському корпусу Кролевецької міської ради та особисто депутатам обласної ради Володимиру Гороху і Геннадію Гордієнко, поету, заслуженому діячу мистецтв України Михайлу Шевченку, начальнику відділу культури і туризму Ігорю Гуменюку, директору музею «Кролевецького ткацтва» Галині Ніжнік за високу оцінку роботи закладу, за підтримку творчих ідей та починань, за подарований сертифікат на ремонт актової зали, за теплі слова і подарунки.

Творчим звітом вихованців школи та їхніх викладачів став святковий концерт, наповнений та змістовний, естетично довершений і яскравий.

Матеріали надано відділом культури і туризму Кролевецької міської ради