Кролевеччина вітає працівників культури!

9 листопада ми всі працівники галузі культури святкували своє професійне свято – Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народного мистецтва.

На сторінці Кролевеччина культурна та Центр культури Кролевецької міської ради було викладено відеопривітання зі світлинами всіх працівників культури Кролевецького району – людей, які сприяють процвітанню культурного життя в районі, а також пролунав незмінний гімн працівників культури у виконанні народного аматорського вокального ансамблю «Мальви». Окремими відео зверненнями – піснями, танцями та добрим щирим словом вітали своїх колег по творчому цеху працівники сільських клубних закладів району.

Ми дякуємо усій культурно-мистецькій родині невичерпного натхнення, потужної творчої енергії, з ентузіазмом шукати і втілювати в життя свої приголомшливі ідеї, перетворювати задумане в шедеври! Нехай ваша праця буде гідно нагороджена, а заслуги не залишатимуться непоміченими!

Матеріали надано сектором культури, молоді та спорту Кролевецької районної державної адміністрації