Клубні працівники навчалися та імпровізували

18 червня в Буринському районному будинку культури вперше за три місяці, дотримуючись карантинних вимог, працівники галузі культури району зібралися на семінар «Серпантин ідей».

Відкрила захід директор Лариса Устинова, яка у своєму виступі ознайомила присутніх з роботою закладів культури Буринщини в умовах, обмежених карантином та поділилася досвідом роботи районного будинку культури. Закінчила свій виступ пані Лариса церемонією вручення дипломів та подарунків учасникам районного фестивалю родинної творчості «Родинний чаросвіт», який відбувся 1 червня у дистанційному режимі. Разом з провідним методистом Оленою Ларінцевою були намічені плани роботи клубного закладу в умовах карантинних обмежень та обговорені робочі питання.

Практична частина семінару проходила у форматі експромту, яку проводила керівник художній Марина Біркун. Під час мозкового штурму, аби «вийти з карантинного творчого застою», виявляючи винахідливість, креативність та оригінальність, працівники клубних установ відшуковували цікаві форми роботи. У створенні культурно-мистецького фантазійного серпантину були задіяні всі присутні. Вони згадували призабуті свята, ігри та обговорювали інноваційні заходи для дітей, молоді, дорослих. У залі панувала жвава атмосфера, а це означає, що для розвитку аматорської творчість не існує перепон.

Матеріали надано Буринським районним будинком культури