Хай щастить!

У будинку культури села Василівка Лебединського району були проведені урочистості та святковий концерт до Дня Збройних Сил України, що розпочалися вітаннями у віршованій формі, які виголосили діти та дорослі василівці.

Сільський голова Антоніна Клюс поздоровила захисників Вітчизни зі святом, побажала найшвидшого закінчення війни на сході України, здоров’я та довгих років життя.

Самодіяльні артисти Лебединського районного будинку культури та культосвітнього закладу підготували тематичну святкову програму. У виконанні дитячого вокального ансамблю «Дзвіночок», солістів, дуетів, прозвучали пісні про добро, щасливе дитинство (молодша група ансамблю виконала пісню «Ми маленькі козачата»). Поздоровлення для захисників української землі прозвучали і від народного аматорського вокального ансамблю «Калина», жіночого квартету, учасників драматичного гуртка.

Фінальну пісню «Хай щастить» виконала соловейко Лебединщини Наталія Рудик та народний аматорський вокальний ансамбль «Калина». Глядачі нагородили артистів шквалом довготривалих аплодисментів.

Інформацію надано відділом культури і туризму Лебединської районної державної адміністрації