«Кармен» підкорив Харків

Вихованці хореографічного колективу «Кармен» комунального закладу «Охтирський міський центр» (керівник Віта Сушко) гідно представили наше місто на Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Art Zirka Fest», що відбувся 14 лютого в місті Харкові.

Доказом цього – сім призових місць, які отримав колектив. У номінації естрадна хореографія – диплом лауреата І ступеня за танок «Солодкоїжки» (вікова категорія 4-6 років), Гран-Прі за танок «Стиляги» (вікова категорія 9-10 років), Гран-Прі за танок «Люди як кораблі» (вікова категорія 12-14 років,); у номінації естрадний танець – диплом лауреата ІІ ступеня за танець «Пепі довга панчоха» (вікова категорія 6 років, соло Свиридюк Анна); у номінації народна хореографія – диплом лауреата І ступеня за танець «Українська полька» (вікова категорія 9-10 років, дует у складі Олександра Ромашко та Катерини Бабенко); у номінації стилізована хореографія – Гран-Прі за танець «Солохи» (вікова категорія 8-10 років); у номінації народна стилізована хореографія – Гран-Прі за танець «На Івана, на Купала» (вікова категорія 15 років).

Вітаємо з перемогою та бажаємо творчої наснаги в улюбленій справі керівнику колективу Віті Сушко та юним танцюристам. Щирі слова вдячності за підтримку батькам, які доклали максимум зусиль для участі дітей в такому престижному фестивалі.

Інформація надана комунальним закладом «Охтирський міський центр культури і дозвілля»