Карантин – не завада творчості

Кожна українська родина має свою енергетику, пам’ять свого родоводу. А якщо кожен у сім’ї – талановита особистість, то така родина, безсумнівно, є хранителем культурних надбань та оберегом національного фольклору. Тому започаткований на Буринщині районний фестиваль «Родинний чаросвіт», який проходить вже вчетверте, а цього року у дистанційній формі, став дуже популярним серед творчих родин.

Відеозаписи своїх виступів надіслали родини з сіл Черепівки, Дяківки, Хустянки, Слободи, Михайлівки, Чернечої Слободи, Біжівки. Не залишилась осторонь і Буринь. Родзинкою стали виступи вокальних дуетів районного будинку культури у складі сестер Лариси Устинової та Людмили Ткаченко і «Калинові сестри» у складі Наталії Сомової та Світлани Головченко.

Незвична для учасників і для організаторів дистанційна форма проведення районного фестивалю родинної творчості «Родинний чаросвіт» лише додав до буринського грона талантів нові перлини. І не важливо, художній номер відзнятий якісною відеокамерою чи на звичайний мобільний телефон, головне – аби не завмирала творчість на радість її шанувальникам.

Організатори фестивалю запрошують усіх бажаючих переглянути матеріали у фейсбуці на сторінці «Буринський Районний Будинок Культури» –https://www.facebook.com/100001198364717/videos/2934720229911227

Матеріали надано Буринським районним будинком культури