Карантин корегує клубні форми роботи

3 липня в Ямпільському районному центрі культури та дозвілля відбулася районна нарада клубних працівників з підвищення кваліфікації кадрів на тему «Робота клубних закладів в умовах карантину». Всіх присутніх привітала директор Любов Гарбузенко. Упродовж семінару обговорювались перспективи, форми роботи та законодавче підґрунтя діяльності клубних закладів культури під час карантину.

Яскравим доповненням семінару було нагородження учасників та переможців районного відкритого фестивалю-конкурсу акторської майстерності «Дивосвіт» та районного відкритого фестивалю-конкурсу вишивки «Вишивані мелодії Полісся» які в цьому році були проведені дистанційно.

З усіх питань на семінарі були надані методичні рекомендації, поради, зроблені настанови. Загалом, це був насичений, пізнавальний день, який пройшов злагоджено, успішно й плідно завдяки прагненню навчатись, дізнаватись щось нове та вдосконалюватись у власній професії.

Матеріали надано Ямпільським районним центром культури та дозвілля