Із піснею в серці

Чи є у світі пісня мелодійніша за українську? Адже, саме в ній зосереджений ввесь потенціал життєдайної сили української нації та духовної енергії народу. І це духовне надбання уже багато років доносить до людей керівник народного аматорського ансамблю української пісні «Калина» комунального закладу «Охтирський міський центр культури і дозвілля», заслужений працівник культури України Катерина Андріївна Макаренко.

Все її життя переплелося піснями. Щоб українська пісня залишалася назавжди у серцях людей, Катерина Андріївна виходить на сцену зі своїм багатим репертуаром, бере участь у культурному житті міста, вона частий гість прямого ефіру на ТРК «Охтирка», а виконані нею пісні, місцевими жителями давно переведені до розряду народних.

Катерина Андріївна має чисельні перемоги на міжнародних та всеукраїнських фестивалях-конкурсах. І цей рік не став виключенням. Незважаючи на карантинні обмеження, очолюваний нею народний аматорський колектив «Калина» здобув дві перемоги у Міжнародних онлайн фестивалях-конкурсах. А у травні Катерина Андріївна особисто взяла участь у фотоконкурсі «У світі вишиванки. З Україною в серці», який проводився дирекцією Міжнародного багатожанрового фестивалю-конкурсу мистецтв «Чарівні мелодії» (дистанційно). За представлені світлини отримала запрошення та сертифікат на 20% знижку для участі у Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Чарівні мелодії» (м. Бердянськ), де у номінації «соло-народний вокал», талановита охтирчанка отримала перемогу, ставши Лауреатом І ступеня.

Вітаємо переможницю з черговою перемогою!

Матеріал надано комунальним закладом «Охтирський міський центр культури і дозвілля»