Ювілейний «Квартирник» вразив діалогами про…

У Охтирці відбувся ювілейний двіж «Квартирник». Вокально-інструментальні гурти «Hello From The Light» (керівник Олександр Тарабан), «Hyperion» (керівник Олександр Мельник) та солістка народного вокального ансамблю «Лілея» Роберта Вигівська взяли участь у десятому поетично-мистецькому двіжі «Квартирник», організатори якого – молоді таланти Охтирського міського центру культури і дозвілля.

Неформальна, тепла домашня атмосфера панувала серед людей, яких об’єднав творчий порив. Кожен бажаючий міг приєднатися до цього неймовірного дійства, причому будь-як – у ролі глядача, а можна було й учасника, а потім роль змінити. У програмі «Квартирника» були представлені вільні виступи поетів, театралізовані презентації поетичних творів, музичні номери.

Ювілейний двіж «Квартирник» відрізнявся від попередніх 9 унікальними діалогами про… прекрасне. Молодь у різних формах і різноманітними засобами говорили про те, чого сьогодні катастрофічно багато не вистачає в нашому житті, – прекрасного.

Інформацію надано КЗ «Охтирський міський центр культури і дозвілля»