Інтерактивна вистава-феєрія «Пригоди на кухні»

На сцені Центру культури відгриміла благодійна інтерактивна вистава-феєрія «Пригоди на кухні»!

Прем’єра вистави відбулася в Центрі культури на найбільшій сцені нашої громади. Ми назвали її благодійною. Ви запитаєте «Чому?». Все дуже просто.

Ці особливі обдаровані дітки стали фіналістами Всеукраїнської програми «Кращі інклюзивні практики України» і їх запросили взяти участь у Всеукраїнському фестивалі у місті Скадовськ! Саме для участі дітлахів у цьому заході ми і зібрали кошти. Вартість квитків ми не встановлювали! Усе за  бажанням та щедрістю душі!

Центр культури зі свого боку сприяв художньому, естетичному, музичному оформленню вистави. Попередній відеозйомці, монтуванню, виготовленню та розповсюдженню афіш. Увесь колектив працював для втілення дитячої мрії – виступити на наймасштабніший сцені міста!

Глядацька зала просто вибухнула салютом позитивних емоцій, дзвінким сміхом та радісними посмішками вдячних маленьких глядачів. Небайдужі кролевчани підтримали нашу ініціативу і своїми благодійними внесками допомогли у здійсненні мрії маленьких артистів – потрапити на море і взяти участь у фіналі Всеукраїнської програми «Кращі інклюзивні практики України» у місті Скадовськ!

Завдяки допомозі кролевчан нам вдалося зібрати – 3 519 гривень!!!!

І наші маленькі актори сьогодні вирушили у свою першу довготривалу подорож!

Тримаємо кулачки за перемогу юних обдарованих артистів!

Матеріали надано Центром культури Кролевецької міської ради