Ямпільський район

Народний аматорський хоровий колектив «Барвінок» Ямпільського районного центру культури та дозвілля Ямпільської районної ради Сумської області

Рік заснування – 1968

Рік присвоєння звання – 1978

Керівник – Примак Микола Андрійович

Жанровий напрям: народний спів

Участь: селищні, районні, обласні культурно-мистецькі заходи, Всеукраїнський фестиваль хорового мистецтва «Пісня над Дніпром» ім. Анатолія Авдієвського (м. Київ).

Рік заснування – 2002

Рік присвоєння звання – 2006

Керівник – Коваленко Олена Григорівна

Жанровий напрямок: народні (в тому числі стилізовані) та сучасні хореографічні композиції

Участь: районні, обласні культурно-мистецькі заходи, Міжнародний молодіжний фестиваль «Мистецькі барви» (Чернігівська область), Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічних колективів «Танцювальний марафон» (м. Чернігів), Чемпіонат України з танцювального шоу «Neprosto танці» (м. Київ), Міжнародний фестиваль дитячої та юнацької творчості «Алегро Карпат» (м. Яремче, Івано-Франківської області), Всеукраїнський дитячий фестиваль-конкурс «Зоряні малята» (м. Київ), Міжнародний фестиваль-конкурс «Зірковий парад» (м. Львів), Всеукраїнський багатожанровий конкурс мистецтв «МУЗИЧНИЙ ОЛІМП – 2019»  (м. Вінниця), Міжнародний фестиваль-конкурс «Квітка на камені – 2019» (м. Кам’янець-Подільський) та інші.

Зразковий аматорський ансамбль танцю «Альянс» Ямпільського районного центру культури та дозвілля Ямпільської районної ради Сумської області

Народний аматорський вокальний ансамбль «Полісся» Ямпільського районного центру культури та дозвілля Ямпільської районної ради Сумської області

Рік заснування – 2000

Рік присвоєння звання – 2005

Жанровий напрям: народний спів

Участь: селищні, районні, обласні  культурно-мистецькі заходи.

Рік заснування – 1999

Рік присвоєння звання – 2002

Жанровий напрям: народний спів

Участь: селищні, районні, обласні, культурно-мистецькі заходи.

Народний аматорський вокальний ансамбль «Криниця» Ямпільського районного центру культури та дозвілля Ямпільської районної ради Сумської області

Народний аматорський вокальний ансамбль «Калинові зорі» Ямпільського районного центру культури та дозвілля Ямпільської районної ради Сумської області

Рік заснування – 2002

Рік присвоєння звання – 2006

Жанровий напрям: естрадний спів

Участь: селищні, районні, обласні культурно-мистецькі заходи.

Рік заснування – 2013

Рік присвоєння звання – 2018

Керівник – Тесленко Ольга Іванівна

Репертуар: місцеві обрядові та родинно-побутові пісні, місцевий фольклор