«Ялинка вогниками грає, з Новим роком всіх вітає!»

19 грудня на центральній площі міста Буринь відбулося свято «Ялинка вогниками грає, з Новим роком всіх вітає!», яке організувала Буринська міська рада (голова Віктор Ладуха). Секретар Буринської міської ради Володимир Писаний привітав краян з відкриттям міської ялинки, побажав гарних Новорічних та Різдвяних свят, а потім разом з дітлахами запалив ялинкові вогні.

Зустріч на святі з казковими героями та Святим Миколаєм підготував районний будинок культури. Цього дня передноворічну історію дітлахам представили працівники районного закладу культури та учасники зразкового аматорського театру (керівник Вікторія Рябоконь).

Піснями присутніх звеселяли Настуся Устинова, зразковий аматорський вокальний ансамбль «Шкільні роки» (керівники Наталія Сомова та Світлана Головко) та учасниці гуртка сольного співу «Золота нота» (керівник Наталія Сомова). Хореографічні композиції буранцям та гостям міста порадували учасниці зразкового аматорського ансамблю танцю «Перлина» (керівник Олена Ларінцева).

Після перегляду новорічного дійства, яке закінчилось перемогою добра над злом (негативними героями), дітлахи вшанували красуню-ялинку веселими хороводами. А потім малеча оточила Святого Миколая та його помічників і розповідали вірші та співали пісень про Святого Миколая, Новий рік, Різдво. Усі юні артисти і малі гості свята отримали солодкі подарунки.

Матеріали надані Буринським районним будинком культури