І знову перемогли «Крошки»!

Дистанційні фестивалі й конкурси під час карантину – це чудова нагода брати участь у культурному житті країни, якою залюбки користуються учасники зразкового вокального ансамблю «Крошки» та їх керівник Лариса Крошка. За плечима колективу не одна перемога у подібних конкурсах. Та пісенна родина «Крошок» не збирається зупинятися на досягнутому і щоразу вражає журі виконавською майстерністю та артистизмом.

От і цього разу старша група ансамблю «Крошки» комунального закладу «Охтирський міський центр культури і дозвілля» стала учасницею Міжнародного фестивалю-конкурсу «Зірки України», який зібрав 500 виконавців з різних куточків країни. На конкурс в номінації «Естрадний вокал» було представлено дві пісні: «Вірила» та «Пісня сміливих дівчат». Члени журі, серед яких наш земляк – співак і композитор Олександр Кварта, були в захваті від виступу талановитих дітей з Охтирки. Результатом щоденної наполегливої праці та хвилювань стали два перших місця та подяка на адресу Лариси Крошки від організаторів фестивалю.

Переможці та їх батьки дуже задоволені результатом і тим, що, дякуючи фестивалю, відчули піднесення й радість, збагатилися позитивними емоціями, яких так бракує через відсутність спілкування з улюбленим глядачем.

Нових перемог і нових вражень вам, наші «Крошки»! Пишаємося вами!

Матеріали надано комунальним закладом «Охтирський міський центр культури і дозвілля»