І співали, й танцювали – зиму зустрічали!

Святкування Нового року та Різдва Христового асоціюється з новими починаннями, безліччю подарунків, здійсненням заповітних бажань і мрій. Це саме ті свята, на які чекають люди незалежно від віку, а головне, вірять у дива і можуть поринути у дивовижний світ казки.

3 січня 2020 року в КЗ «Недригайлівський центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради Сумської області» відбулося театралізоване дитяче новорічне свято «Зимові пригоди», на початку якої з різдвяно-новорічними святами та зимовими канікулами дітлахів вітали заступник Недригайлівського селищного голови Анатолій Сиротенко та начальник відділу освіти, сім’ї,молоді та спорту Недригайлівської селищної ради Ніна Сердюк.

Юні глядачі мали можливість зустрітися з героями казки – Білочкою, Лисичкою, Зайчиком, Тигренятком, Сороками-білобокими, чарівним Гномиком і, звичайно, з красунею Снігуронькою, Дідом Морозом, Феєю, Сніговиком та Карлсоном, яким заважали зустріти Новорічне свято лиходійка Баба Яга зі своїм Котом і Сніжинками. Всі учасники театралізації, неначе справжнісінькі голлівудські актори, неперевершено грали свої ролі. Не обійшлося і без святкової концертної програми, яку підготували вихованці гуртків будинку дитячої та юнацької творчості, учасники гуртків Хоружівської ЗОШ I-III ступенів ДНЗ та хореографічні колективи дитячої музичної школи.

Дітлахи отримали масу задоволення, незабутніх вражень, позитивних емоцій, яких, сподіваємося, вистачить надовго.

Матеріали надано КЗ «Недригайлівський центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради Сумської області»