Готуємося до визначної дати

10 червня на базі Буринського будинку культури для працівників клубних закладів громади відбулося інтерактивне навчання «Організація та проведення Дня села у рамках святкування 30-річчя проголошення незалежності України».

Основні питання засідання були присвячені підготовці святкування днів села та приурочення їх ювілейній даті життя нашої держави. Начальник управління Віктор Домашенко та начальник відділу культури Світлана Вареник управління освіти, молоді, спорту, культури та туризму Буринської міської ради окреслили план заходів закладів культури у «зеленій» зоні карантину, щодо організації дозвілля дітей та молоді під час літніх канікул. Сергій Чередник та Володимир Писаний обговорили з присутніми організаційні моменти фінансування днів села, а також питання поточних ремонтів будівель закладів культури й інших нагальних потреб.

Провідний методист Олена Ларінцева детально зупинилася на темі «Роль клубних працівників у підготовці до відзначення державних та місцевих свят», особливу увагу приділивши святкуванню Дня Незалежності України. Окрім цього, провела практичний курс «Традиції та інновації у культурно-мистецьких заходах».

Під час навчання слухачі обмінялися думками, пригадали найкращий досвід минулих святкувань та отримали методичні поради щодо проведення днів села та підготовки до відзначення 30-річчя незалежності України.

Матеріали надано управлінням освіти, молоді, спорту, культури та туризму Буринської міської ради