Головна новорічна ялинка на лебединщині засяяла вогнями

Щорічним традиційним у Лебединському районі є святкове дійство, коли запалюють вогнями головну районну новорічну ялинку і коли естафету проведення святкової програми сільські ради передають одна одній.

Наприкінці року що минає, а саме 26 грудня, новорічна зелена красуня зібрала районну громаду у Великому Висторопі. У центрі села біля сільського будинку культури святково вбрана ялинка чекала на гостей, яких з наступаючими новорічними святами привітали голова Лебединської районної державної адміністрації Віктор Химич, голова районної ради Василь Калита. Очільники подякувати усім мешканцям району за розуміння і підтримку та побажали міцного здоров’я, успіхів у новому році, радості й оптимізму, здійснення найзаповітніших мрій та бажань. З новорічно-різдвяними святами односельців та гостей заходу поздоровила і виконуюча обов’язки Великовисторопського сільського голови Валентина Бугаєнко.

Яскравою і незабутньою, вражаючою родзинкою програми став парад Дідів Морозів та Снігурок. 12 казкових пар вишикувались на помості сільського будинку культури, промовили хором чарівні слова, запалили яскраві вогні на головній ялинці району, а потім виконали спільний танцювальний флеш-моб.

Веселий святковий настрій у присутніх своїми виступами розпалювали солісти та художні колективи районного та сільських будинків культури. У їхньому виконанні звучали пісні про зиму та Новий рік, дзвінкі колядки та щедрівки. І, оскільки, кожен дорослий мріє про щасливе дитинство для своєї малечі, тому й звучали численні побажання миру та спокою для нашої країни.

Молодь смакувала напоями від Сергія Семенова, діти – солодкою ватою. Завершилося новорічне дійство феєрверком від депутата Сумської обласної ради Магомеда Галаєва.

Матеріали надано відділом культури і туризму Лебединської районної державної адміністрації