Фотофестиваль «Ярмарок врожаю або сільсьКОГОспоДАРське свято»

Працівники Центру культури Кролевеччини запросили усіх бажаючих долучитися до відзначення Дня працівників сільського господарства та переробної промисловості, й закликали приєднатися до фотофестивалю «Ярмарок врожаю або сільсьКОГОспоДАРське свято».

Протягом 6 днів учасникам було запропоновано 6 простих завдань-атракціонів: № 1 «Овочево-фруктові радості» – хвалимось фото вирощених плодів; № 2 «На усю зиму вистачить» – милуємося заготовками та повними коморами чи погребами; № 3 «ГоспоДАРча краса» – демонструємо дачний декор, клумби, ландшафти, квіти та кущі; № 4 «Книга рецептів» – ділимося рецептами і фото фірмових страв; № 5 «Ми з бабусею госпоДАРники» – викладаємо фото з любою бабусею на дачі, на городі тощо; №6 «Що у кошику?» – вгадуємо вміст кошику в режимі онлайн.

Для кожного атракціону на сторінці Кролевеччина Культурна та в групі Центр культури Кролевецької міської ради був створений окремий відео-пост, під яким учасники розміщували фотографії своїх садово-городніх досягнень. Переможці, які набрали найбільшу кількість «лайків», отримали корисні подарунки від організатора. Аудиторією дуже тепло був сприйнятий фотофестиваль «Ярмарок врожаю або сільсьКОГОспоДАРське свято», адже новий формат проведення тільки залучив до участі ще більше бажаючих та охопив велику кількість глядачів-вболівальників.

Матеріали надано Комунальним закладом «Районний будинок культури» Кролевецької районної ради