«Феєрії», «Магії» та усіляким «Викрутасам не по-Буринськи», «Хлопчикам-хуліганчикам» – «Браво»!

Заголовок містить не просто набір слів, а назви колективів і танцювальних композицій, що були представлені цього року в програмі дистанційного Відкритого конкурсу на Кубок Буринського міського голови «Хореографічний коловорот», який проводив Буринський будинок культури. Звичайно, не всі учасники стали переможцями, але про всіх без винятку конкурсантів Буринщини можна сказати голосно і впевнено: «Молодці!»

Тож, оголошуємо результати конкурсу. Нагороди отримали:

номінація «Солісти»: Дар’я Скакун, учениця комунального багатопрофільного закладу позашкільної освіти «Мистецька школа» Буринської міської ради, керівник Валентина Бондаренко – диплом І ступеня; Анна Івашнєва, с.Слобода Буринської міської ради – диплом ІІІ ступеня.

Номінація «Сучасний танець» молодша вікова категорія: хореографічний колектив «Браво» комунального багатопрофільного закладу позашкільної освіти «Мистецька школа» Буринської міської ради, керівник Валентина Бондаренко – диплом І ступеня; хореографічний колектив «Феєрія» комунального багатопрофільного закладу позашкільної освіти «Мистецька школа» Буринської міської ради, керівник Яна Яцун – диплом ІІ ступеня; хореографічний колектив «Вербиченька», Дяківського сільського будинку культури, керівник Наталія Зайченко – диплом ІІІ ступеня.

Номінація «Сучасний танець» старша вікова категорія: хореографічний колектив «Магія» комунального багатопрофільного закладу позашкільної освіти «Мистецька школа» Буринської міської ради, керівник Оксана Кірієнко Номінація «Сучасний танець» – диплом І ступеня; хореографічний колектив Слобідського сільського будинку культури, керівник Альона Чорнобровкіна – диплом ІІ ступеня; хореографічний колектив «Феєрія» комунального багатопрофільного закладу позашкільної освіти «Мистецька школа» Буринської міської ради, керівник Яна Яцун – диплом ІІІ ступеня.

Номінація «Народний танець» старша вікова категорія: хореографічний колектив «Феєрія» комунального багатопрофільного закладу позашкільної освіти «Мистецька школа» Буринської міської ради, керівник Яна Яцун – диплом ІІ ступеня; хореографічний колектив Успенського сільського будинку культури, керівник Марія Безбородова – диплом ІІІ ступеня.

Гран-Прі – КУБОК БУРИНСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ – отримав хореографічний колектив «Браво» комунального багатопрофільного закладу позашкільної освіти «Мистецька школа» Буринської міської ради, керівник Валентина Бондаренко.

Виступи переможців можна переглянути на facebook-сторінці Буринського Будинку Культури:

Матеріали надано Комунальним закладом Буринської міської ради «Буринський будинок культури»