Дитяча вечірка Хеллоуїн

Хеллоуїн, який ще називається Передднем Свята Всіх Святих – своєрідне народне дійство, яке синтезує у собі традиції та повір’я багатьох народностей, починаючи від стародавніх кельтів і закінчуючи сучасними жителями Америки. Серед сучасної молоді тема Хеллоуїна дуже популярна, як хороша ідея для проведення тематичного заходу.

Тому, 31 жовтня цього року працівники Середино-Будського районного будинку культури організували вечірку з веселими конкурсами, маскарадними костюмами та призами. Була проведена «весела пошта» та розгорнута фотозона. Учасники дитячого танцювального колективу «Жар-птиця» підготували танок та разом з іншими присутніми приймали участь в іграх та конкурсах, співали пісні, проводили голосування на кращий костюм. Наприкінці вечора відбулася святкова дискотека.

Тематичний захід проводився із суворим дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами і доповненнями).

Матеріали надано методичним кабінетом Середино-Будського районного будинку культурио