Дистанційний семінар-консультація керівників клубних закладів Сумського району

Зважаючи на обставини, у яких перебувають наразі клубні заклади району та країни в цілому, у Сумському районі 15 квітня відбувся дистанційний семінар-консультація для керівників клубних установ на тему «Методичні рекомендації до відзначення Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні».

Працівниками районного організаційно-методичного центру народної творчості і культурно-освітньої роботи при відділі культури, молоді та спорту Сумської райдержадміністрації були розроблені та розповсюджені методичні матеріали для проведення заходів, присвячених Дню пам’яті та примирення та Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У дистанційному режимі, використовуючи мобільні додатки, соціальні мережі «Viber» та «Facebook», керівники клубних закладів отримали змістовні поради щодо проведення заходів, дієві рекомендації до підготовки сценаріїв та використання тематичного музичного матеріалу. Після ознайомлення із наданими матеріалами, фахівці клубної сфери мали змогу поспілкуватися через соціальні мережі та отримати мобільну консультацію.

Застосування нової для працівників галузі форми дистанційного навчання дозволило творчо та динамічно підвищити професійний рівень, забезпечити зв’язок фахівців методичної служби та працівників клубних закладів району  в умовах карантину. Учасники семінару-консультації зауважили, що задоволені впровадженням нових форм роботи, отримали багато корисної та практичної інформації, яку будуть використовувати при проведенні культурно-мистецьких заходів.

Матеріал надано РОМЦ НТ і КОР відділу культури, молоді та спорту Сумської райдержадміністрації