Доброчинність властива нашим краянам

23 вересня буринці підтримали XVI Всеукраїнську благодійну акцію «Серце до серця», приєднавшись до національного збору коштів, з метою придбання неонатологічного медичного обладнання у дитячі лікарні та пологові будинки України і, зокрема, до Сумської обласної дитячої клінічної лікарні. Цього року акція проводиться під гаслом «Здорові немовлята».

Захід, який підготували та провели працівники Буринського будинку культури, складався з публічного збору благодійних пожертв та традиційної концертної програми від аматорів Буринщини, яка стала подякою для кожного, хто приєднався до благодійного збору коштів. Всім учасникам акції, як знак причетності до благодійності, надавалася відзнака – нагрудне «Сердечко».

Зібрані кошти того ж дня були перераховані у фонд «Серце до серця» з позначкою «Благодійний внесок на закупівлю медичного обладнання для Сумської області».

Вперше Буринський будинок культури долучився до благодійної акції «Серце до серця» 2009 року. Приємно зазначити, що упродовж цих років не тільки працівники культури Буринщини беруть участь у благодійності. Кожний рік, і 2021 не є виключенням, по організаціях, закладах освіти, бібліотеках тощо стоять скриньки для благодійних внесків Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця». Разом ми допоможемо дітям України!

Матеріали надано комунальним закладом Буринської міської ради «Буринський будинок культури»