День захисника України на Великописарівщині

Боронити батьківську віру, благословенний край свої пращурів сини і дочки України завжди вважали святим обов’язком. Це також день пам’яті та пошани тих, хто впродовж століть боровся за свою землю і відстоював суверенітет України після здобуття нею незалежності.

Тож на передодні Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України на Великописарівщині відбулась довгоочікувана подія – для захисників було проведено концерт на сцені районного будинку культури, яка вже давно зачекалася свого глядача. З огляду на карантинні умови запросити всіх охочих не було можливості, але навіть в такому форматі (з переліком певних обмежень) захід зберіг свою урочистість та святкову атмосферу. Розпочався він вітальним словом від голови Великописарівської районної державної адміністрації Сергія Думчикова, голови районної ради Дмитра Сипка та військового комісара Великописарівського районного військового комісаріату підполковника Сергія Фурси, а також нагородженням за мужність, відвагу, проявлений героїзм під час захисту цілісності України найбільш достойних земляків-військовослужбовців. Програма концерту дійсно видалася досить різноманітною: сольні пісні й дуети, ансамблевий спів, інструментальні, циркові та хореографічні номери. Свої виступи глядачам подарували солісти районного будинку культури Тетяна Гонтаренко, Тетяна Ворожбян, Петро Березюк, Юлія Новосьолова, Дар’я Ворожбян, Валерія Григор’єва та колективи – аматорський народний вокальний ансамбль «Зорецвіт» й учасники циркового колективу «Дружба», крім того, були запрошені танцювальні колективи будинку дитячої та юнацької творчості «Лілея» та «Веселка», учні Великописарівської ДМШ.

Бажаємо захисникам нашої держави гарного настрою, гармонії й злагоди у сім’ях, а головне – мирного неба. Завжди залишайтеся надійною опорою для своєї родини та всього українського народу. І хай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!

Матеріали надано Комунальним закладом Великописарівської районної ради Великописарівський районний будинок культури